Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

De Man Advies & RegioBank

De Man Advies is aangesloten bij de RegioBank. Dit betekent dat wij u als ‘Zelfstandig Adviseur’ het complete productassortiment van de RegioBank kunnen aanbieden: Betalen, Sparen en Hypotheken. Wij zijn uw complete bank!

Waarom zijn wij aangesloten?

RegioBank onderscheidt zich van traditionele banken door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij.

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu geld wilt opnemen, een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Ons kantoor heeft ruime openingstijden. Ook 's avonds kunt u een afspraak met ons maken. En als u het handig vindt, komen we gewoon bij u thuis. Uiteraard hoeft u lang niet al uw dagelijkse bankzaken te regelen op ons kantoor. U kunt ook heel veel geldzaken direct afhandelen via internet.

Meer informatie over RegioBank-producten kunt u hieronder vinden of op onze persoonlijke RegioBank pagina.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...