Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk
Financiële foto

Financiële foto

Een financiële foto. Wat is dat? Een foto is een momentopnamen. Dat is precies wat de financiële foto is. Een momentopname van uw financiële situatie. Hoe staat u ervoor met uw pensioen, spaargeld en beleggingen? En hoe passen uw toekomstwensen hierin?

Bij ons product de Financiële Foto, kunt u een momentopname laten maken van uw huidige financiële situatie. Vervolgens kunnen we dit als handvat gebruiken om een financieel plan te maken. Hierin nemen we uiteraard uw wensen en doelen mee. Dit kan bijvoorbeeld zien op de waarin uw kinderen opgroeien maar ook de periode na het pensioen. Hét moment om die verre reis nog eens te maken of uw kinderen financieel een handje te helpen.

Wij hebben de volgende mogelijkheden binnen het product Financiële Foto.

Financiële Foto Basis

• Intakegesprek met adviseur
• Rapport van uw financiële persoonlijke situatie
• Basis advies naar aanleiding van het rapport om uw financiële persoonlijke situatie aan te passen naar de gewenste situatie. Hierbij krijgt u advies over de maatregelen die u kunt treffen om het te bereiken doel te realiseren.

Financiële Foto Uitgebreid

• Intakegesprek met adviseur
• Rapport van uw financiële persoonlijke situatie
• Uitgebreid advies naar aanleiding van het rapport voor het treffen van maatregelen om uw wensen en doelen in uw financiële plan tot uitdrukking te brengen. Wij zullen hierbij zorgdragen voor alle maatregelen die u wenst te nemen om tot het beoogde doel te komen.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
22-09-2017

Zodra je een nieuwe auto koopt, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dit is niet zo moeilijk, maar vraag wel om wat voorbereiding. Want ga je voor een allriskverzekering of beperkt casc...

22-09-2017

De huizenmarkt draait weer op volle toeren. Tijdens de crisis was het verkopen van je woning niet gemakkelijk. In 2017 is inmiddels het aantal verkopen flink gestegen en zitten de huizenprijzen weer i...