Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk
In en om het gebouw

In en om het gebouw

Als ondernemer loopt u risico’s met uw zakelijke bezittingen. Zakelijke verzekeringen vangen onverwachte kostenposten op en zijn dus een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U waarborgt namelijk de continuïteit van uw onderneming.

De Man Advies brengt de risico’s in en om uw pand in kaart. Als onafhankelijk tussenpersoon adviseren wij welke verzekeringen uw bedrijf nodig heeft. Vervolgens nemen wij het uitzoeken van de juiste polissen met bijbehorende voorwaarden en het afsluiten van de verzekering voor u uit handen. Zo verzekert u alleen de zaken die echt dekking nodig hebben. Door al uw zakelijke verzekeringen onder één dak te regelen zorgt u voor één aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken.

De volgende risico’s kan uw onderneming lopen in en om het gebouw:

Uw bedrijfspand kan schade oplopen door een brand of extreme weersomstandigheden zoals storm en bliksem. U kunt zich tegen deze schade verzekeren met een gebouwverzekering. Ook alles wat aan uw bedrijfspand vastzit valt onder de gebouwverzekering.

De voorraad of inventaris kan schade oplopen door een inbraak of beschadigd raken door water- en brandschade. Een goederen- en inventarisverzekering dekt deze schade. Computers en elektronica vallen ook onder deze dekking. Echter kan deze dekking soms te beperkt zijn voor bepaalde bedrijven. Wanneer beschadigde elektronica snel moet worden vervangen of beschadigde data moet worden hersteld kan een computer- en elektronicaverzekering uitkomst bieden.

Vanwege diefstal, brand of extreme weersomstandigheden zoals storm en bliksem kan uw bedrijf ook stil komen te liggen. Hierdoor kan uw inkomen dalen of in de slechts mogelijke scenario’s het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Met de bedrijfsschadeverzekering beschermt u uw onderneming tegen inkomens- of omzetverlies als gevolg van een gedekte gebeurtenis.

Jochem de Man Jochem de Man
Zakelijk adviseur verzekeringen en pensioen
Bel ons voor een gesprek
078 673 7650

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
22-09-2017

Zodra je een nieuwe auto koopt, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dit is niet zo moeilijk, maar vraag wel om wat voorbereiding. Want ga je voor een allriskverzekering of beperkt casc...

22-09-2017

De huizenmarkt draait weer op volle toeren. Tijdens de crisis was het verkopen van je woning niet gemakkelijk. In 2017 is inmiddels het aantal verkopen flink gestegen en zitten de huizenprijzen weer i...