Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk
02-06-2017 | 11:14

De Man Advies en NVO Bundelen krachten!

Door de overname is NVO onlangs bij ons ingetrokken aan de Zuid Voorstraat. De Man Advies / RegioBank blijft dus gewoon op ’s-Gravendeel. Ook kunt u nog steeds bij ons terecht voor de persoonlijke service die u van ons gewend bent voor uw bankzaken, hypotheek, pensioen én uiteraard verzekeringen. Het goede nieuws is dat de samenvoeging met NVO er voor gaat zorgen dat er meer kennis en ervaring voor u klaar staat, want NVO is ook een familiebedrijf dat al 70 jaar is gespecialiseerd in verzekeren zowel zakelijk als privé. Met NVO hebben wij een ervaren en betrouwbare partner in huis gehaald en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Hierbij wil ik u meteen voorstellen aan de commercieel directeur die al 28 jaar werkzaam is bij NVO, Leon de Zwart. Wij staan samen, met de rest van het team, voor u klaar om u te helpen bij al uw financiële vragen.

Belangrijke wijziging

Een verandering die voor u van belang is, is dat onze verzekeringen voortaan terug te vinden zijn onder het label NVO. In het verlengde hiervan zal uw verzekeringspremie vanaf 1 juni 2017 worden afgeschreven door NVO Verzekeringen. Uiteraard verandert er aan de premie of uw verzekering verder niets door deze naamswijziging.

Lees meer over wat de overname voor u betekent 

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...