Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk
21-12-2015 | 12:29

De wintersportdekking van uw reisverzekering

Gaat u binnenkort op wintersportvakantie? Zorg dat uw goed voorbereid op vakantie gaat en controleer uw reisverzekering. Om tijdens uw wintersportvakantie goed verzekerd te zijn moet u  meestal een aparte wintersport dekking afsluiten. Onder een standaard reisverzekering bent u vaak wel verzekerd voor schaatsen en langlaufen maar niet voor skiën en snowboarden.

Mogelijke kosten zoals medische zorg bij ongelukken (met uitzondering de dekking van de basiszorgverzekering), diefstal van uw wintersportuitrusting en de kosten van vervoer naar het ziekenhuis (doormiddel van bijvoorbeeld een banaan of helikopter) op de piste worden alleen vergoed wanneer u een reisverzekering met wintersportdekking heeft. Verder dekt de verzekering vaak ook de kosten van de huur van materiaal, lessen en de skipas wanneer u hier geen gebruik van kunt maken vanwege een ongeval of ziekte.

Let op: wanneer u deelneemt aan wedstrijden of buiten de piste gaat skiën of snowboarden zonder begeleiding van een ervaren gids bent u niet verzekerd.

Wilt u een passende reisverzekering met wintersportdekking. Wij geven u niet alleen het juiste advies maar helpen ook met het afsluiten van de reisverzekering en een mogelijke schadeafhandeling.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
22-09-2017

Zodra je een nieuwe auto koopt, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dit is niet zo moeilijk, maar vraag wel om wat voorbereiding. Want ga je voor een allriskverzekering of beperkt casc...

22-09-2017

De huizenmarkt draait weer op volle toeren. Tijdens de crisis was het verkopen van je woning niet gemakkelijk. In 2017 is inmiddels het aantal verkopen flink gestegen en zitten de huizenprijzen weer i...