Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk
21-12-2015 | 12:29

De wintersportdekking van uw reisverzekering

Gaat u binnenkort op wintersportvakantie? Zorg dat uw goed voorbereid op vakantie gaat en controleer uw reisverzekering. Om tijdens uw wintersportvakantie goed verzekerd te zijn moet u  meestal een aparte wintersport dekking afsluiten. Onder een standaard reisverzekering bent u vaak wel verzekerd voor schaatsen en langlaufen maar niet voor skiën en snowboarden.

Mogelijke kosten zoals medische zorg bij ongelukken (met uitzondering de dekking van de basiszorgverzekering), diefstal van uw wintersportuitrusting en de kosten van vervoer naar het ziekenhuis (doormiddel van bijvoorbeeld een banaan of helikopter) op de piste worden alleen vergoed wanneer u een reisverzekering met wintersportdekking heeft. Verder dekt de verzekering vaak ook de kosten van de huur van materiaal, lessen en de skipas wanneer u hier geen gebruik van kunt maken vanwege een ongeval of ziekte.

Let op: wanneer u deelneemt aan wedstrijden of buiten de piste gaat skiën of snowboarden zonder begeleiding van een ervaren gids bent u niet verzekerd.

Wilt u een passende reisverzekering met wintersportdekking. Wij geven u niet alleen het juiste advies maar helpen ook met het afsluiten van de reisverzekering en een mogelijke schadeafhandeling.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
19-06-2017

Open vóór 14 augustus 2017 een JongWijs RegioBank rekening en maak kans op een sportpakket ter waarde van € 150,00 #spierenkwekenvoordekiltunnel

02-06-2017

Wij willen u het volgende geweldige nieuws vertellen! De Man Advies is samengegaan met NVO Verzekeringen. Wellicht herkent u de naam NVO omdat wij al meer dan 40 jaar met NVO samenwerken. Door de same...