Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk
07-07-2016 | 14:45

Fietsverzekering & 1.2.3. betaalrekening

Fietsverzekering

Het zal je maar gebeuren. Je komt buiten, wilt je fiets pakken en weg is ‘ie. Het overkomt per jaar zo’n 700.000 fietsers in ons land. Gelukkig kun je je fiets verzekeren tegen diefstal, zodat je niet helemaal met lege handen achterblijft.

Kenmerken

Een fietsverzekering dekt in ieder geval diefstal, maar vaak kun je schade en ongevallen ook verzekeren. Het is meestal een aflopende verzekering voor bijvoorbeeld drie of vijf jaar. Dat betekent dat je verzekeraar bij diefstal van je fiets binnen een (half)jaar de nieuwwaarde uitkeert en daarna een afschrijvingspercentage hanteert, bijvoorbeeld twee procent per maand. Er zijn echter ook verzekeraars die drie of vijf jaar lang de nieuwwaarde hanteren.

Voor wie en waarom?

Een fietsverzekering is er voor iedereen. Of je nu een stadsfiets, mountainbike, racefiets, nieuwe fiets, tweedehands fiets of elektrische fiets wilt verzekeren, de keuze is aan jou. Wij kijken wel altijd goed of het voor jou nuttig is om een verzekering af te sluiten of dat je het risico net zo makkelijk zelf kunt dragen. 

1.2.3 Betaalrekening

De 1.2.3 Rekening van RegioBank is afgestemd op kinderen van 0 tot en met 27. Met het ouder worden, kan er steeds meer met de rekening. Eerst zelf sparen, dan zelf betalen en – weer een stapje verder – ook Internet Bankieren.

Vanaf het 10e jaar krijg je bij deze rekening een betaalpas. Als je 12 jaar bent, mag je Internet Bankieren aanvragen. Daarvoor moet de ouder wel meetekenen op de overeenkomst. Via Internet Bankieren kan je meteen zien hoeveel geld er nog op de rekening staat. Ook kan je via internet betalen.

Bioscoopbon

Open je bij ons een 1.2.3. rekening en sluit je ook een fietsverzekering af voor 1 september 2016, dan krijg je een bioscoopbon ter waarde van €7,50.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
19-06-2017

Open vóór 14 augustus 2017 een JongWijs RegioBank rekening en maak kans op een sportpakket ter waarde van € 150,00 #spierenkwekenvoordekiltunnel

02-06-2017

Wij willen u het volgende geweldige nieuws vertellen! De Man Advies is samengegaan met NVO Verzekeringen. Wellicht herkent u de naam NVO omdat wij al meer dan 40 jaar met NVO samenwerken. Door de same...