Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk
09-05-2016 | 13:48

Steun het Oranjefonds!

Collecteweek Oranje Fonds

In de week van 17 t/m 21 mei is de jaarlijkse collecte van het Oranje Fonds. Verenigingen en stichtingen die collecteren mogen de helft van het opgehaald collectegeld zelf gebruiken en de andere helft wordt ingezet voor sociale projecten in hun eigen provincie. Het is dus een collecte voor en door lokale organisatie. Geef dus gul!

Donatie voor projecten in de eigen regio                                        

Om de samenwerking extra kracht bij te zetten doneert RegioBank 5 euro aan het Oranje Fonds voor elke klant in heel Nederland die internetbankieren voor 10 juni aanvraagt of de RegioBank Mobiel Bankieren app downloadt. Deze donaties komen terecht in de provincie waar de klant woont.  Zo wordt het geld besteed aan sociale initiatieven in de eigen provincie.

 

Buurt moet een prettige plek zijn om te wonen

Het Oranje Fonds steunt jaarlijks 7.000 sociale initiatieven in buurten in Nederland. Net als het Oranje Fonds wil RegioBank dat de buurt een fijne plek is om te wonen. Bijvoorbeeld een gezellige buurtvereniging, een leuke ontmoetingsplek of een stichting die mensen met een beperking helpt. RegioBank steunt daarom het Oranje Fonds.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
22-09-2017

Zodra je een nieuwe auto koopt, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dit is niet zo moeilijk, maar vraag wel om wat voorbereiding. Want ga je voor een allriskverzekering of beperkt casc...

22-09-2017

De huizenmarkt draait weer op volle toeren. Tijdens de crisis was het verkopen van je woning niet gemakkelijk. In 2017 is inmiddels het aantal verkopen flink gestegen en zitten de huizenprijzen weer i...