Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Over De Man Advies

De Man Advies is opgericht door Leen en Els de Man en voortgezet door de jongste zoon Jochem de Man. Al bijna 40 jaar zijn wij een vertrouwd en vakbekwaam adres in ’s-Gravendeel en omstreken.

Bij De Man Advies heeft u alle financiële diensten onder één dak: verzekeren, bankieren, financiële planning (pensioen) en hypotheken. De Man Advies is hiervoor aangesloten bij RegioBank en Huis&Hypotheek en biedt u dezelfde voordelen als grote aanbieders maar dan met onze persoonlijke touch.

 

Wat bieden wij u?

Eén vertrouwde plek bij u in de buurt, waar u terecht kunt voor al uw financiële zaken. Dat is wat wij als De Man Advies voor u willen betekenen. Gemakkelijk, dichtbij en bovendien persoonlijk. Daar hechten wij veel waarde aan, want financiële zaken zijn nu eenmaal per persoon verschillend.

team de man adviesOmdat jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening alléén niet toereikend is voor de snelheid waarmee de ontwikkelingen in de financiële branche gaan, investeert ons kantoor intensief in de opleiding van ons personeel. Daarmee heeft u de zekerheid dat uw financiële zaken worden behartigt door ons team van ervaren en deskundige medewerkers.

De Man Advies is een kantoor dat ontzorgt. Als tussenpersoon zorgen wij voor het contact tussen de verzekeraar, het pensioenfonds, de hypotheekaanbieder en de bank. U heeft daarmee één aanspreekpunt voor al uw financiële diensten.

Wij werken voor de meeste van onze producten op basis van een vaste prijs. Sommige diensten vragen echter om een uurtarief. U vindt hier een overzicht van onze tarieven.

 

 

 

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...