Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Advies

Om inzicht te krijgen in uw pensioensituatie (zowel zakelijk als particulier) is het van belang om bij een ervaren specialist aan tafel te zitten die u begrijpt en uw persoonlijke situatie weet in te passen in uw pensioenplan.

Adviestraject

Bij De Man Advies kunt u terecht voor zo’n pensioenplan. Ons adviestraject bestaat uit verschillende stappen. U kunt zelf bepalen welke stappen er in het advies worden doorlopen.

De volgende fases komen aan de orde:

  1. Inventarisatie. Uw huidige en persoonlijke situatie inventariseren en bespreken. Hoeveel er gespaard / opgebouwd is en wat dit voor u betekent vanaf uw pensioendatum. Dit noemen wij de Financiële Foto.
  2. Wensen en doelen. Uw wensen en doelen bespreken en de benodigde maatregelen hiervoor inpassen in uw huidige situatie. Hierbij houden wij ook rekening met uw hypotheek, spaargeld en overig vermogen en schulden. Dit noemen wij het PensioenPlan. Ons advies en de relevante documenten krijgt u in een adviesdossier mee naar huis of in onze digitale omgeving.
  3. Periodieke update. Up-to-date houden van uw pensioenstatus. Hierbij kunt u kiezen voor verschillende periodes: per jaar, per drie jaar, per vijf jaar of per 10 jaar.

Eerste gesprek

Wij helpen u altijd persoonlijk en u heeft met ons dan altijd een "eerste gesprek" bij ons op kantoor. Om u goed van dienst te kunnen zijn bij uw eerste gesprek, kunt u ons uw laaste overzichten van uw pensioen sturen. Bij het gesprek zijn de volgende documenten relevant:

  • Overzicht van uw gespaarde pensioen (meest recente Uniform Pensioen Overzicht). Als u ook andere werkgevers dan uw huidige werkgever heeft gehad, krijgt u daar ook eens in de vijf jaar een UPO van. Neem ook deze overzichten mee.
  • Uitdraai van mijnpensioenoverzicht.nl
  • Recent afschrift van uw bankspaarrekening of lijfrenteverzekering
  • Recent overzicht van uw spaargelden
  • Meest recente aangifte inkomstenbelasting

 

Jochem de Man Jochem de Man
Erkend Pensioenadviseur
Bel ons voor een gesprek
078 673 7650

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...