Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Onze pensioenvoorzieningen

Met aanvullende pensioenvoorzieningen kunt u fiscaal aantrekkelijk extra pensioen sparen. De aanvullende pensioenvoorziening zorgt ervoor dat u meer pensioen per maand ontvangt, uw pensioengat wordt opgevuld of dat u eerder met pensioen kunt gaan. Om in kaart te brengen hoe uw financiële situatie ervoor staat, heeft De Man Advies het product de Financiële Foto.

Financiële Foto

De Financiële Foto brengt uw huidige financiële situatie in beeld. Hoe staat u ervoor met uw pensioen, spaargeld en beleggingen? En hoe passen uw wensen en dromen in deze situatie? U krijgt een rapport van uw financiële situatie met advies om uw persoonlijke situatie aan te passen naar de gewenste situatie, bijvoorbeeld de maatregelen (een pensioenvoorziening) om uw pensioengat te dichten. De Financiële Foto is beschikbaar in een Basis en Uitgebreide versie.

Banksparen

U kunt met banksparen fiscaal voordelig een aanvullend pensioen opbouwen. U stort eenmalig een groot bedrag (een koopsom) of maandelijks een bedrag op een geblokkeerde rekening. Banksparen is fiscaal voordelig omdat u geen belasting over uw bankspaarrekening hoeft te betalen. Het geld op uw rekening kunt u sparen of laten beleggen.

Nadat de looptijd van de opbouwfase is afgelopen kunt u een bank of verzekeraar uitkiezen die het opgebouwde bedrag in een lijfrente uitkeert. Dit kan een andere partij zijn die een hoger rendement biedt. De uitkering van uw opgebouwde kapitaal (de direct ingaande lijfrente) is belast. Leeft u langer dan de afgesproken uitkeringsperiode, dan ontvangt u geen uitkering meer. Maar als u overlijdt voordat uw opgebouwde kapitaal volledig is uitgekeerd ontvangen uw erfgenamen het resterende bedrag.

RegioBank biedt u ook mogelijkheden voor banksparen met Aanvullend Pensioen Sparen. U kunt zo fiscaal sparen met een variabele of vaste rente. Daarnaast zijn er geen kosten voor stortingen en uitkeringen en kunt u profiteren van rente-op-rente. Let op: voor het aankopen van een lijfrente rekenen wij eenmalig een bedrag van € 395,00.

Lijfrenteverzekeringen

Ook met een lijfrenteverzekering kunt u een aanvullend pensioen opbouwen. Dit doet u door eenmalig een groot bedrag in te leggen (een koopsompolis) of maandelijks een premie te betalen. U kunt daarbij uit drie varianten van de lijfrenteverzekering kiezen:

  • Een polis met gegarandeerd rendement
  • Een beleggingspolis
  • Een gecombineerde polis (combinatie tussen bovengenoemde polissen)

Nadat de looptijd van de opbouwfase is afgelopen kunt u een bank of verzekeraar uitkiezen die de lijfrente uitkeert. Dit kan een andere partij zijn. Leeft u langer dan de afgesproken uitkeringsperiode, dan blijft de verzekeraar de uitkering uitbetalen. Maar als u overlijdt voordat het volledige verzekerde bedrag is uitgekeerd, dan vervalt dit bedrag.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...