Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

RegioBank rekeningen

RegioBank biedt zowel spaar- als betaalrekeningen aan voor volwassen en jongeren. U kunt uw bankzaken doen zoals u wilt. Door langs te komen op kantoor, overschrijfformulieren te gebruiken of te bankieren door middel van Internet Bankieren of de Mobiel App van RegioBank.

De Man advies - RegioBank

U kunt hier een overzicht vinden van de RegioBank spaar- en betaalrekeningen. Meer informatie over onze RegioBank rekeningen en de actuele rentepercentages kunt u vinden op onze persoonlijke RegioBank pagina.

Plus Betalen is de complete betaalrekening van RegioBank. Bij Plus Betalen krijgt u:

  • Een betaalrekening met een Wereldpas
  • Gratis overschrijfformulieren
  • De mogelijkheid om rood te staan
  • Emergency cash in het buitenland
  • 25% korting op iedere volgende Wereldpas
  • U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van Internet en Mobiel Bankieren, dit is kosteloos aan te vragen

Om het overstappen naar een betaalrekening van RegioBank makkelijk te laten verlopen wordt de Overstapservice aangeboden. Het nieuwe RegioBankrekeningnummer wordt doorgegeven aan bedrijven en instanties die door middel van een automatische incasso geld van uw oude rekening afschrijven.

RegioBank heeft diverse spaarrekeningen met aantrekkelijke rentes waardoor er altijd een rekening is die bij uw persoonlijke situatie past. Naast de aantrekkelijke rente bent u ook verzekerd van de service en persoonlijk advies van uw vertrouwde RegioBank Adviseur. Alle actuele spaarrentes kunt u terugvinden op de spaarrentepagina van RegioBank.

Spaar-op-Maat Vrij

De Spaar-op-Maat Vrij is de meest gebruikte spaarrekening bij RegioBank. Uw geld is vrij opneembaar en u krijgt een aantrekkelijke rente. De rente op uw rekening is afhankelijk van uw saldo. De rente stijgt wanneer uw saldo boven de €5.000,- en €10.000,- uitkomt.

Spaar-op-Maat Vast

Bedragen op uw Spaar-op-Maat Vrij kunt u ook vastzetten door middel van een keuzedeposito of groeirente. Bij een keuzedeposito zet u uw geld voor een bepaalde periode vast tegen Jaar- of Maandrente. Bij de Groeirente staat uw deposito voor vijf jaar vast tegen een jaarlijks oplopende rente. Na het aflopen van het deposito komt het bedrag weer vrij op uw Spaar-op-Maat Vrij rekening. Aan de verschillende vormen van deposito’s zijn verschillende voorwaarden verbonden op het gebied van inleg en opnamekosten.

Maand Sparen

Bij Maand Sparen spaart u maandelijks een vast bedrag tussen de €50,- en €500,-. Zo groeit uw spaargeld zonder dat u er een omkijken naar heeft. Uw spaargeld is vrij opneembaar.

Eigen Huis Sparen

Eigen Huis Sparen biedt een aantrekkelijke rente om een mooi startkapitaal voor uw eigen huis te sparen. Bij het opnemen van het spaargeld betaalt u altijd opnamekosten. Deze kosten krijgt u weer terug wanneer u het opgenomen bedrag gebruikt voor het kopen van een huis of kavel, het (deels) aflossen van een hypothecaire lening of een van de andere doelen uit de voorwaarden.

Optima Sparen

Bij Optima sparen zijn er geen beperkingen of voorwaarden voor uw spaargeld. U kunt uw geld zonder kosten altijd opnemen via overschrijvingsformulieren of Internet en Mobiel Bankieren.

Door gebruik te maken van Internet en Mobiel Bankieren kunt u al uw bankzaken thuis of onderweg regelen.

Bij Internet Bankieren kunt u door middel van uw RegioBank digipas of digicode veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken regelen. Zo kunt u geld overmaken, betalen via IDEAL, uw saldo bekijken of een rekeningafschrift uitprinten.

Met Mobiel Bankieren van RegioBank kunt u overal handig en snel uw saldo bekijken, betalen via IDEAL of een betaling doen op uw mobiele telefoon of tablet. De Mobiel Bankieren App staat alleen op de officiële winkelkanalen zoals de Apple App Store, Windows Market Place en Google Play.

Voor jongeren heeft RegioBank een aantrekkelijke spaarrekening en een spaar- en betaalrekening combinatie: de zilvervlootrekening en de 1.2.3. rekening.

Zilvervlootrekening

De wettelijk vertegenwoordiger kan een zilvervlootrekening openen voor zijn kind om te sparen tegen voordelige rentetarieven. Per jaar kan er maximaal  €600,- worden ingelegd waarbij de rekening loopt tot de 18e verjaardag. Een rekening kan tot de 16e verjaardag worden geopend. Naast een goede variabele rente krijgt u ook een premie per gespaard jaar wat kan oplopen tot 10%.

1.2.3 rekening

De 1.2.3 rekening is een combinatie van een spaarrekening en betaalrekening en is af te sluiten tot 23 jaar. Uw kind krijgt een spaarrekening die vanaf zijn 10e verjaardag wordt omgezet in een spaar/betaalrekening met een pinpas. Vanaf 12 jaar kan er gebruik worden gemaakt van Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Vanaf de 18e verjaardag wordt de 1.2.3 rekening een privérekening, waarbij roodstand ook mogelijk is. Tot de 18e verjaardag ontvangt uw kind een hoger rente tarief op deze rekening. U betaalt in tegenstelling tot gewone betaalrekeningen geen kosten voor de 1.2.3 rekening. De 1.2.3 rekening kan tot en met 24 jaar worden afgesloten. Na uw 27e verjaardag wordt de rekening automatisch omgezet naar een Plus Betaalrekening.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...