Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Seef

Heeft u een huis gekocht en een hypotheek afgesloten? Dan is het verstandig om regelmatig te controleren of uw hypotheek nog up-to-date is. Ook moet u bij de aangifte Inkomensbelasting rekening houden met uw hypotheek. Jaarlijks terugkerende klussen waar u eigenlijk niet op zit te wachten.

Seef zorgt ervoor dat u niet hoeft om te kijken naar uw financiën. De Man Advies controleert regelmatig of uw financiële situatie nog up-to-date is. Ook wanneer uw persoonlijke situatie veranderd kunt u samen met ons kijken of aanpassingen mogelijk en nodig zijn. De Seef dienstverlening is er in verschillende vormen waarbij u de vorm kunt kiezen die het beste bij uw wensen past.

Het Seef Beheer abonnement is het standaard abonnement bij het afsluiten van een hypotheek. Als optie kunt u ook kiezen voor de uitgebreidere versie "Seef Hypotheek". U kiest dus voor het abonnement Beheer of Hypotheek. 

 

 Inloggen MIJN SEEF

 

Lees hier meer over onze SEEF abonnementen:

Met Seef Beheer wordt de administratie en het beheer van uw hypotheek uit handen genomen. U krijgt toegang tot de online omgeving Mijn Seef. U krijgt met Seef Beheer ook korting op het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering voor uw hypotheek.

Mijn Seef

In de beveiligde online omgeving Mijn Seef  vindt u al uw gegevens, contracten en afspraken overzichtelijk bij elkaar. U kunt uw financiële producten inzien, gegevens wijzigen, de status van aanvragen volgen en documenten uploaden, bekijken en downloaden.

 

 

 

Heeft u een huis gekocht en een hypotheek afgesloten? Dan is het verstandig om regelmatig te checken of uw hypotheek nog up-to-date is. Met Seef Hypotheek controleert De Man Advies regelmatig of uw hypotheek nog past bij uw persoonlijke situatie of dat aanpassen verstandig is. Daarnaast kijken we of u kunt besparen op de maandlasten door bijvoorbeeld gebruik te maken van een lagere hypotheekrente of door over te stappen naar een andere energieleverancier.

Bovendien kunt u met Seef Hypotheek rekenen op persoonlijk advies en begeleiding als uw rentevaste periode afloopt, als u extra wil gaan aflossen of als het betalen van de maandlasten onverhoopt minder vanzelfsprekend wordt. U ontvangt hiervoor zelfs eenmalig € 500,- aan adviestegoed.

Met Mijn Seef heeft u op één vast punt inzicht in al uw financiële zaken en kunt u wijzigingen doorgeven. Verder kunt u via deze online omgeving op elk moment al uw vragen stellen aan uw adviseur.

Mijn Seef

Via Mijn Seef zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Verder vindt u in deze beveiligde online omgeving al uw gegevens, contracten en afspraken overzichtelijk bij elkaar. U kunt uw financiële producten inzien, gegevens wijzigen, de status van aanvragen volgen en documenten uploaden, bekijken en downloaden. U ziet hier ook hoeveel u kunt besparen.

Inloopspreekuur en contact met ons

Wij zullen regelmatig een inloopspreekuur organiseren voor alle Seef-klanten. Loop gerust binnen! En anders kun je uiteraard je vragen stellen via Mijn Seef of per e-mail.

Financieel statusrapport

Een jaar na ingangsdatum van Seef zorgen wij voor een financieel statusrapport in Mijn Seef. Het is gebaseerd op basis van actuele fiscale, sociale cijfers, ingevoegde inkomen(s) en ingevoerde WOZ-waarden. Daarna ontvangt u elk jaar het rapport. Zijn er tussentijds zaken gewijzigd? Geef dit door aan ons, dan kunnen wij hier rekening mee houden in het nieuwe rapport. Doorgeven kan heel eenvoudig in Mijn Seef.

Bespaarcheck hypotheken

Jaarlijks checken wij of u kunt besparen op uw hypotheeklasten en eventueel op de bijbehorende overlijdensrisicoverzekering.

Besparen op energie

Elk jaar checken wij of er een goedkopere aanbieder is voor energie. De nieuwe aanbieder kiezen we in overleg met u en nemen de overstap uit handen.

Periodiek relevant nieuws

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u op de hoogte blijft van het laatste financiële nieuws. U ontvangt jaarlijks diverse berichten en nieuwbrieven via Mijn Seef, per mail of per post.

Vijfjaarlijks gesprek

Wilt u weten hoe jouw financiële situatie ervoor staat? Eén keer in de vijf jaar heeft u recht op een onderhoudsgesprek bij ons op kantoor.

Begeleiding bij aflopen rentevast periode

Als je een rentevaste periode afloopt, moet u op zoek naar een nieuwe rente. U krijgt van uw bank een renteaanbod maar misschien kan het ergens anders goedkoper. Vier maanden van te voren krijgt u daarom een rentevergelijking van ons. Ongeveer drie maanden voor afloop van uw rentevaste periode ontvangt u een uitnodiging voor een oversluitcheck op ons kantoor. Samen bekijken wij uw mogelijkheden.

Begeleiding bij extra aflossen

Heb je veel gespaard, krijg je salarisverhoging of erf je een bedrag? Dan wil je misschien wel extra aflossen. Wij begeleiden je dan hierbij en wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het maken van een aflosplan of bemiddelen met de geldverstrekker.
Begeleiding bij hypotheek betalingsproblemen
Heeft u het vermoeden dat er betalingsachterstanden zouden kunnen ontstaan? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijke oplossingen.

Overlijdensrisicoverzekering

De hypotheekaanbieder kan om een overlijdensrisicoverzekering vragen, die bij overlijden een bedrag uitkeert om de hypotheek af te lossen. Wij kunnen u hierin adviseren en bemiddelen. Het advies en de bemiddeling is dan inbegrepen in het Seef Hypotheken abonnement. Hiermee bespaart u € 395,- per overlijdensrisicoverzekering. Daarnaast wordt nog wel de premie voor de verzekering bij u in rekening gebracht gedurende de looptijd van de verzekering.

Adviesvoucher

De adviesvoucher geeft u gedurende vijf jaar recht op eenmalig € 500,00 adviestegoed in geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden, samenwonen, einde relatie en geboorte van een kind.

Kosten Seef Hypotheek

Wilt u gebruik maken van de voordelen van Seef Hypotheek dan betaalt u een bedrag van € 12,95 per maand. Naast de eenmalige advieskosten rekenen wij een standaardvergoeding van € 6,95 per maand voor de administratie en het beheer van uw hypotheek. De standaardvergoeding komt te vervallen indien u gebruik maakt van Seef Hypotheken.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...