Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk
Transport & motorrijtuigen

Transport & motorrijtuigen

Als ondernemer loopt u risico’s met uw zakelijke bezittingen. U waarborgt de continuïteit van uw onderneming door onverwachte kostenposten op te vangen met zakelijke verzekeringen. Hierdoor zijn verzekeringen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering.

De Man Advies brengt de risico’s van uw transport en motorrijtuigen in kaart. Als onafhankelijk tussenpersoon adviseren wij welke verzekeringen uw onderneming nodig heeft. Vervolgens zoeken wij de juiste polissen met bijbehorende voorwaarden uit en sluiten wij de verzekering voor u af. Onze vakkundige adviseurs zorgen ervoor dat u alleen de zaken verzekerd die echt dekking nodig hebben. U voorkomt zo overlap tussen verzekeringen en dat uw onderneming onder- of oververzekerd is. Door al uw zakelijke verzekeringen onder één dak te regelen zorgt u voor één aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken.

De volgende risico’s kan uw onderneming lopen op het gebied van transport en motorrijtuigen:

Tijdens het vervoer van goederen kunnen risico’s ontstaan voor de transporteur en de vervoerde goederen. Wanneer de goederen onderweg zijn, dekt een transportverzekering het risico bij schade of diefstal. Deze verzekering is doorgaans bedoeld voor bedrijven die vaak goederen (laten) vervoeren. Bij internationaal transport komen extra risico’s kijken vanwege een groter aantal momenten van laden en lossen en een langere reis. De premie is daarom afhankelijk van de waarde van de goederen, de bestemming en het gekozen vervoersmiddel.

Een zakelijke autoverzekering heeft dezelfde soort dekking als de particuliere autoverzekering. U kunt kiezen voor een WA, WA+ of een allrisk autoverzekering. Daarnaast kan de zakelijke autoverzekering worden uitgebreid met de volgende dekkingen:

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Pechhulpverzekering
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Nieuwwaarderegeling of gelijkwaardige autoregeling

Bestelauto’s kunnen niet worden verzekerd met een gewone autoverzekering. Dit komt omdat bestelauto’s bedoeld zijn om vracht te vervoeren in plaats van personen. Vanwege dit verschil is er een aparte bestelautoverzekering nodig. De bestelautoverzekering heeft dezelfde soort dekkingen als de andere zakelijke en particuliere autoverzekering.

Heeft u kostbaar werkmaterieel zoals graafmachines, kraanwagens of heftrucks? Een werkmaterieelverzekering dekt de schade aan werkmaterieel bij diefstal, schade en schade aan anderen.

Jochem de Man Jochem de Man
Zakelijk adviseur verzekeringen en pensioen
Bel ons voor een gesprek
078 673 7650

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
22-09-2017

Zodra je een nieuwe auto koopt, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dit is niet zo moeilijk, maar vraag wel om wat voorbereiding. Want ga je voor een allriskverzekering of beperkt casc...

22-09-2017

De huizenmarkt draait weer op volle toeren. Tijdens de crisis was het verkopen van je woning niet gemakkelijk. In 2017 is inmiddels het aantal verkopen flink gestegen en zitten de huizenprijzen weer i...