Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Uw pensioenoverzicht

Op Mijn Pensioenoverzicht kunt u inzien waar en hoeveel pensioen u op dit moment heeft opgebouwd. U vindt naast uw huidige recht op AOW, ook hoeveel werknemerspensioen u heeft opgebouwd en bij welke pensioenuitvoerder dit is ondergebracht. U kunt ook inzien wat uw nabestaanden ontvangen als u komt te overlijden. U gebruikt uw DigiD om in te loggen op Mijn Pensioenoverzicht.
Let op de volgende onderdelen:

  • Een bankspaarrekening of een lijfrenteverzekering zijn niet opgenomen in uw pensioenoverzicht.
  • Bedragen in uw pensioenoverzicht zijn bruto, door op “schatting netto” te klikken kunt u zien wat u daadwerkelijk maandelijks kunt verwachten.
  • Uw eigen vermogen kan ook worden gebruikt om uw pensioenuitkering te verbeteren. Ook bij het verkopen van uw eigen huis komt er geld vrij voor uw oude dag. Dit eigen vermogen is niet opgenomen in het overzicht.

Wij kunnen u helpen om een compleet overzicht van uw pensioen te maken: Pensioen advies

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
22-09-2017

Zodra je een nieuwe auto koopt, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dit is niet zo moeilijk, maar vraag wel om wat voorbereiding. Want ga je voor een allriskverzekering of beperkt casc...

22-09-2017

De huizenmarkt draait weer op volle toeren. Tijdens de crisis was het verkopen van je woning niet gemakkelijk. In 2017 is inmiddels het aantal verkopen flink gestegen en zitten de huizenprijzen weer i...