Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Zakelijk verzekeren

Verzekeren

Verzekeren op zakelijk gebied is een belangrijk onderdeel voor uw bedrijfsvoering. Als ondernemer loopt u veel risico’s. Zakelijke verzekeringen zorgen er voor dat deze risico’s worden opgevangen. Hiermee waarborgt u de continuïteit van uw onderneming.

Advies

Wij helpen u graag de relevante risico’s in kaart te brengen zodat u de juiste verzekeringen kunt afsluiten. U kunt hierbij denken aan verzekeringen direct gerelateerd aan uw bedrijf of bedrijfsvoering, maar ook aan pensioen voor uw werknemers of een risicoverzekering voor uw familie in geval van overlijden. Bel ons voor een afspraak, wij komen graag bij u langs om een concreet plan te maken dat ziet op uw zakelijke én persoonlijke situatie.

Kosten

Voor de meeste zakelijke verzekeringen ontvangen wij provisie en zijn onze advieskosten besloten in uw premie. Dit geldt echter niet voor pensioenadvies, vermogens- en levensverzekeringen. Hierbij werken wij op uurtarief. Uiteraard stemmen wij onze kosten vooraf met u af.

 

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...