Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Advies bij verzekeringen

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een passende verzekering. Of het nu gaat om een autoverzekering of een reisverzekering, u kunt hiervoor bij ons terecht! Ga voor zakelijke verzekeringen naar onze pagina zakelijk.

Als u uw gegevens aan ons doorgeeft, kunnen wij geheel vrijblijvend een passende voorstel aan u voorleggen. U kunt ons hiervoor bellen, maar kom gerust ook langs op kantoor. Het is dan wel handig om een afspraak te maken. Neem uw bestaande polissen mee zodat wij meteen uw situatie kunnen inventariseren.

Bij De Man Advies geven wij u niet alleen het juiste advies maar helpen wij u ook bij de afhandeling van uw schade. Yvonne Lamping en Pina Savona staan voor u klaar!

Yvonne Lamping @: yvonne@demanadvies.nl

 

 

Pina Savona @: pina@demanadvies.nl

 

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...