Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Advies bij verzekeringen

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een passende verzekering. Of het nu gaat om een autoverzekering of een reisverzekering, u kunt hiervoor bij ons terecht! Ga voor zakelijke verzekeringen naar onze pagina zakelijk.

Als u uw gegevens aan ons doorgeeft, kunnen wij geheel vrijblijvend een passende voorstel aan u voorleggen. U kunt ons hiervoor bellen, maar kom gerust ook langs op kantoor. Het is dan wel handig om een afspraak te maken. Neem uw bestaande polissen mee zodat wij meteen uw situatie kunnen inventariseren.

Bij De Man Advies geven wij u niet alleen het juiste advies maar helpen wij u ook bij de afhandeling van uw schade. Yvonne Lamping en Pina Savona staan voor u klaar!

Yvonne Lamping @: yvonne@demanadvies.nl

 

 

Pina Savona @: pina@demanadvies.nl

 

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
19-06-2017

Open vóór 14 augustus 2017 een JongWijs RegioBank rekening en maak kans op een sportpakket ter waarde van € 150,00 #spierenkwekenvoordekiltunnel

02-06-2017

Wij willen u het volgende geweldige nieuws vertellen! De Man Advies is samengegaan met NVO Verzekeringen. Wellicht herkent u de naam NVO omdat wij al meer dan 40 jaar met NVO samenwerken. Door de same...