Deel deze website: Vragen? Bel (078) 673 76 50
Particulier Zakelijk

Zakelijke rekeningen

RegioBank biedt voor zakelijke klanten aparte zakelijke spaar- en betaalrekening aan met de mogelijkheid voor Internet en Mobiel Bankieren.

Betalen

RegioBank biedt drie varianten van de betaalrekening aan, gericht op het soort zakelijke rechtspersoon. De ZZP Rekening, de MKB Rekening en de V&S Rekening bieden voor een vast maandbedrag een betaalpakket dat is gericht op het type rechtspersoon. De kosten van de betaalrekeningen, extra Wereldpassen, digipassen en transactiebundels vindt u op de zakelijke pagina van de RegioBank.

Sparen

MeerKeuze Sparen is de zakelijke spaarrekening van RegioBank. Geld uit uw onderneming kunt u opzij zetten wanneer u het niet nodig heeft. U kunt het geld altijd direct en kosteloos opnemen. Wanneer  u het geld voor een langere tijd wilt vastzetten kunt u uw vrije rekening combineren met een deposito. Zo kunt u vrij en vast sparen op een rekening.

Internet en Mobiel Bankieren

Ook zakelijke klanten kunnen gebruik maken van Internet en Mobiel Bankieren bij RegioBank.

Bij Internet Bankieren kunt u doormiddel van de RegioBank digipas veilig, snel en gemakkelijk bankzaken regelen. Zo kunt u op kantoor of thuis achter de computer uw bankzaken regelen zoals geld overmaken, het saldo bekijken en rekeningafschriften printen.

Mobiel Bankieren van RegioBank is nu ook mogelijk voor zakelijke klanten. Hierdoor kunt u nu overal handig en snel het saldo van een rekening bekijken, betalen via IDEAL of een betaling doen via uw mobiele telefoon of tablet. U vindt de Mobiel Bankieren App van RegioBank alleen op de officiële winkel-kanalen zoals de Apple App Store en Google Play.

Daarom kiest u voor ons
Persoonlijke service en contact
Jarenlang ervaring
Uw lokale partner en klankbord
Independer
Independer

8.7

U kunt ons nu beoordelen op Independer!

Nieuws
14-08-2017

Donderdagavond moedigen wij alle deelnemers van de Seuterloop aan en zijn wij gesloten. Overdag zijn wij gewoon geopend. Succes allemaal!

11-08-2017
Man

Bent u overgestapt naar RegioBank? Dan wilt u natuurlijk graag uw bestaande adresboek meenemen. En uw inkomsten en automatische incasso’s overzetten naar uw nieuwe betaalrekening. De Overstaphulp he...